avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie executare neconstitutionalitate art. 666
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie executare neconstitutionalitate art. 666

Buna ziua ,
As dori sa stiu daca pot promova o contestatie la executare avand la baza neconstitutionalitatea art 666 Cpc la actele de executare facute acum in luna aprilie 2018 .
Prevederile deciziei CCR se aplica si ptr contestatiile la executare facute dupa publicarea deciziei CCR in MO avand temei incheierea executorului judecatoresc de incuviintare a executarii silite ?
astept un raspuns cat mai urgent deoarece am primit acte de executare respectiv 2 incheieri cu privire la stabilire pret si termen licitatie si publicatie de vanzare nr 1, pe data de 16.04.2016 si am termen 15 zile .
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2018
maxxlro, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:35, 26 Aprilie 2018
Dacă procesul era în curs cand s-a pronunțat o excepție de neconstitutionalitate ati avea sanse.Daca neconstitutionalitatea era declarată tot aveti sanse.
Încercați să apelați la avocat deoarece pe asa ceva nu cred ca aveti pregătirea necesară sa va descurcati pe plan juridic.
Si instanțele mai pot greși în planul.dreptului constituțional...deoarece e o ramură de drept diferita fata de pregătirea normală...

Dacă vreți să faceți o contestație la executare trebuie motivată foarte bine si avocații se ocupa de asa ceva.
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Asa cum vi s-a raspuns anterior, indicat este sa apelati la un avocat. Mergeti cu toate actele pentru verificare si vedeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia ccr nr. 895 din 17.12.2015 ecaliopi ecaliopi Potrivit deciziei CCR nr. 895 din 17.12.2015, art. 666 din L 134/2010 a fost declarat neconstitutional ... (vezi toată discuția)
Modificarea articol 666 cod procedura civila declarat neconstitutional DenisRif DenisRif La data de 18.12.2015 Curtea Constitutionala a declarat neconstitutional art. 666 CPC in sensul ca executorii judecatoresti nu pot pune in executare decat cu ... (vezi toată discuția)
Exceptia de neconstitutionalitate teisoara teisoara Buna ziua, as dori va rog frumos un raspuns la aceasta intrebare: _in cazul executarilor silite incepute dupa 18.12.2015,pe calea contestatiei la executare ... (vezi toată discuția)