Buna ziua ,
As dori sa stiu daca pot promova o contestatie la executare avand la baza neconstitutionalitatea art 666 Cpc la actele de executare facute acum in luna aprilie 2018 .
Prevederile deciziei CCR se aplica si ptr contestatiile la executare facute dupa publicarea deciziei CCR in MO avand temei incheierea executorului judecatoresc de incuviintare a executarii silite ?
astept un raspuns cat mai urgent deoarece am primit acte de executare respectiv 2 incheieri cu privire la stabilire pret si termen licitatie si publicatie de vanzare nr 1, pe data de 16.04.2016 si am termen 15 zile .
Va multumesc
Dacă procesul era în curs cand s-a pronunțat o excepție de neconstitutionalitate ati avea sanse.Daca neconstitutionalitatea era declarată tot aveti sanse.
Încercați să apelați la avocat deoarece pe asa ceva nu cred ca aveti pregătirea necesară sa va descurcati pe plan juridic.
Si instanțele mai pot greși în planul.dreptului constituțional...deoarece e o ramură de drept diferita fata de pregătirea normală...
Dacă vreți să faceți o contestație la executare trebuie motivată foarte bine si avocații se ocupa de asa ceva.