avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... exercitarea vizei de CFP
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

exercitarea vizei de CFP

Va rog sa ma lamuriti in ce conditii intr-o institutie publica poate fi numita in vederea exercitarii contr. finan. prev. un functionar public cu studii superioare tehnice (inginer) care are un curs postuniversitar de Managementul institutiilor publice facut la universitate timp de 1 an in care a studiat si modulele Finante publice si cel de Bazele Contabilitatii, are vechime intr-o functie publica mai mare de 3 ani dar nu in domeniul financiar contabilitate. Am citit Anexa 8 din Ordinul MFP 522/2003 si parca nu prea ma incadrez in cond precizate acolo. Precizez ca am lucrat la salarizare in domeniul privat 4 ani si jumatate.
Totusi este o oportunitate si doresc ca totul sa fie legal si clar pt toti cei implicati.
Cel mai recent răspuns: CorinaP85 , utilizator 13:43, 8 Noiembrie 2009
Pentru lamurire competenta sesizati cu documentele justificative Ministerul Finantelor,care va comunica in termen legal concluziile
Numai pers cu studii superioare economice sau juridice pot exercita controlul financiar prevenitv. Vezi Ordonanta 119 din 31 august 1999, privind controlul intern si controlul financiar preventiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza cfp Mitzi_transilvan Mitzi_transilvan Va rog sa ma lamuriti in ce conditii intr-o institutie publica poate fi numita in vederea exercitarii CFP un functionar public cu studii superioare tehnice ... (vezi toată discuția)
Controlul financiar preventiv ANDREI_oni ANDREI_oni Buna ziua! Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:Este necesara o vechime minima pentru indeplinirea sarcinii de control financiar preventiv ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic cu viza de control financiar preventiv - incompatibilitate? Teodora Simona Teodora Simona Buna ziua, Sunt consilier juridic in cadrul unei institutii publice si am viza de control financiar preventiv. Fiind singurul consilier juridic pe ... (vezi toată discuția)