avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont bancar poprit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont bancar poprit

Buna ziua!
S a înființat o poprire asupra unui cont bancar persoana juridică din greșeala celor de la finanțe.(nu figura la ei o declarație depusă cu toate ca era depusă și pentru care aveam număr de înregistrare.poprirea a ajuns la ambele bănci cu care lucrează societatea.una din cele doua bănci ne a notificat despre poprire și blocat suma necesară, iar a doua banca nu a notificat societatea și a virat către finanțe contravaloarea popririi.este legal ce a făcut banca?poate fi data in judecată deoarece nu ne a notificat?cum procedam pentru a recupera suma virată eronat?multumesc frumos anticipat!

Alte discuții în legătură

Poprire diurna Dinu_Aurelian Dinu_Aurelian Buna seara,am si eu o problema,ca majoritatea celor care vi se adreseaza...a fost pusa in aplicare o poprire pe numele meu,mi-au fost blocate conturile,a fost ... (vezi toată discuția)
Popriri pe conturi nelyflorea nelyflorea Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)
Cont blocat de anaf eriklud eriklud Buna, ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat. Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)