avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cum aflu daca una din partile unui dosar au depus ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cum aflu daca una din partile unui dosar au depus contestatie ?

Buna ziua , am avut un dosar penal cu primaria si politia in constructii , intimatul a fost scos de sub urmarire penala . Dosarul s'a incheiat " incheiere finala (dezinvestire)" cu drept de contestatie in 3 zile de la comunicare. Intrebarea mea este .. 3 zile dupa ce afiseaza pe portal sau 3 zile dupa ce trimite scrisorile ? judecatoria a decis in favoarea nostra , daca una din celelalte parti au depus contestatie unde pot afla?
Cel mai recent răspuns: MMC71 , utilizator 17:08, 26 Aprilie 2018
Verificati pe net sau va interesati personal la arhiva instantei.

Unde pot sa vad pe net ? Multumesc
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Verificati pe net sau va interesati personal la arhiva instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna dezinvestire? Just-drept Just-drept Buna ziua, Judecatorul s-a pronuntat la judecata printr-un act care apare asa: [b]Document: Încheiere finală (dezinvestire).[/b] Aceasta este ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala shakka shakka Buna ziua Am fost investigata intr-un dosar de fals intelectual.Aceasta situatie dureaza de 5 ani.In ianuarie am primit o hotarare a procurorului de ... (vezi toată discuția)
Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) manixmanix manixmanix Am avut un dosar deschis in care am fost scos ca faptuitor. Am platit cheltuiel de judecata, si la 2 zile am primit o citatie in care eram chemat la ... (vezi toată discuția)