avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Neplata contributii CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Neplata contributii CAS

Buna ziua,

Context(pe romaneste): In 2008 am fost angajat printr-un contract de colaborare cu o institutie publica. Din veniturile pe 2008 nu s-au platit contributiile la Casa de asigurari de sanatate, impozitul aferent,
Eram obligat eu sa o fac personal sau angajatorul?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 16:03, 26 Aprilie 2018
Daca nu rezulta din continutul contractului obligativitatea angajatorului, de a achita sume cu acest titlu, este clar ca, in sarcina Dumneavoastra ca si colaborator revenea aceasta obligatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass pe 5 ani in urma acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: din anul 2002 pana in prezent sunt angajata cu CIM la o firma unde mi s-au platit regulat toate contributiile ... (vezi toată discuția)
Cass,pentru administrator imobile la asociatie de proprietari,pensionar fratila mihaela fratila mihaela Am primit o Decizie de impunere a CASS, pe perioada2010-2012 . In martie 2011, As.de proprietari a solicitat relatii la CASS , privind obligatiile de plata. ... (vezi toată discuția)
Retinere la sursa contributii sanatate 2012 enna65 enna65 Buna ziua! Am primit o decizie de impunere pentru contributia de sanatate datorata pe anul 2012 pentru venituri asimilate salariilor. Mentionez ca in anul ... (vezi toată discuția)