Buna ziua, am primit o citatie sa ma prezint la o audienta intr-un caz de inselaciune, in calitatea de reclamant. intrebarea mea este, daca am nevoie de avocat.
nu aveti neaparat nevoie de un avocat insa ar fi bine sa va informati in prealabil si sa vi se explice procedurile de urmat astfel incat sa nu va aflati in situatia in care sa nu va mai puteti exercita drepturile
De acord,cu distinsul domn avocat,urmeaza sa va prezentati ,fara avocat,urmand ca in functie de situatia existenta,sa solicitati sa va prezentati la o alta data pentru a avea posobilitatea sa angajati a unui avocat.
Orice situatie/problema va excede din punct de vedere juridic(nu-i puteti face fata,cunostintele nepermitandu-va aceasta)solicitati sa vi se acorde pobilitatea de a angaja un avocat,bineninteles in afara de cazul,in care stiti despre ce este vorba si ati avea nevoie imediata de asistenta juridica.
1-In calitate de reclamant ,eventual puteti fi solicitata sa va prezentati la o audiere nu audienta
2-Daca dvs sunteti petentul reclamant respectiv aveti stiinta despre fapte dupa cum s-au derulat ,normal nu aveti nevoie de aparator.
Daca speta este mai complexa,implica aspecte pe care nu le stapaniti ,este de preferat a fi insotit de avocat care sa participe in mod profesionist la intocmirea actelor de cercetare penala.
Succes