avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lamurire a situatiei : citatie in calitate de reclamant
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lamurire a situatiei : citatie in calitate de reclamant

Buna ziua, am primit o citatie sa ma prezint la o audienta intr-un caz de inselaciune, in calitatea de reclamant. intrebarea mea este, daca am nevoie de avocat.

Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2009
loredana_1900, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:12, 28 Octombrie 2009
nu aveti neaparat nevoie de un avocat insa ar fi bine sa va informati in prealabil si sa vi se explice procedurile de urmat astfel incat sa nu va aflati in situatia in care sa nu va mai puteti exercita drepturile
De acord,cu distinsul domn avocat,urmeaza sa va prezentati ,fara avocat,urmand ca in functie de situatia existenta,sa solicitati sa va prezentati la o alta data pentru a avea posobilitatea sa angajati a unui avocat.
Orice situatie/problema va excede din punct de vedere juridic(nu-i puteti face fata,cunostintele nepermitandu-va aceasta)solicitati sa vi se acorde pobilitatea de a angaja un avocat,bineninteles in afara de cazul,in care stiti despre ce este vorba si ati avea nevoie imediata de asistenta juridica.
1-In calitate de reclamant ,eventual puteti fi solicitata sa va prezentati la o audiere nu audienta
2-Daca dvs sunteti petentul reclamant respectiv aveti stiinta despre fapte dupa cum s-au derulat ,normal nu aveti nevoie de aparator.
Daca speta este mai complexa,implica aspecte pe care nu le stapaniti ,este de preferat a fi insotit de avocat care sa participe in mod profesionist la intocmirea actelor de cercetare penala.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit citatie fara sa stiu in ce calitate sunt chemata! ioana_lala ioana_lala Buna seara! Am primit o citatie de la o unitate de politie din Bacau( nu se precizeaza care, doar strada unde trebuie sa merg), dar la sectiunea \"in calitate ... (vezi toată discuția)
Informatii dosar penal bia99 bia99 buna ziua, tocmai am primit o citatie, in calitate de INVINUIT in cazuza privind DOSAR PENAL. 1. imi puteti spune va rog ce semnifica mai exact aceasta ... (vezi toată discuția)
Inselaciune(complicitate??/) un om simplu un om simplu Buna, Vreau sa precizez faptul ca o cunostinta a achizitionat pe firma lui care este asociat unic marfuri pentru care a emis mai multe bilete la ordin ... (vezi toată discuția)