avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate teren agricol

Buna ziua Tatal meu a avut 3frati si au mostenit 3 ha teren agricol . Numai tatal meu a solicitat retrocedarea si a si primit titlul de proprietate pe numele lui. De 25 de ani el a platit impozit pe teren si nici unul dintre rude nu a cerut partea lui. Acum tata a decedat doresc sa fac succesiunea,intrebarea este :daca mai pot aparea pretentii din partea rudelor .Mentionez ca pe acestia nu pot sa-i contactez .Multumesc

Alte discuții în legătură

Acte teren agricol: succesiune sau uzucapiune? danimik danimik In 1991 tatal meu, fratele lui si verisoara lor au facut cerere (individual) la primaria din localitate pentru retrocedarea a 12 ha de teren agricol care au ... (vezi toată discuția)
Moºtenire daiana33 daiana33 Vă rog dacă puteţi sa îmi răspundeţi! Bunica mea a decedat în anul 1983 iar în anul 1984 s-a facut succesiune. Aceasta a avut doi fii, iar unul dintre ... (vezi toată discuția)
Mostenire tgf tgf Strabunica dinspre tata a decedat iar o matusa, sora tatalui are toate actele, cum pot deveni si eu mostenitor al unei supraf de teren agricol? precizez ca ... (vezi toată discuția)