avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere divort

Buna ziua.

Sotul meu a inregistrat cererea de divort in data de 20.04. In data de 26.04 s-a stabilit cand urmeaza sa ne intalnim(prin mai)
Din pacate nu imi da cererea si mie. Am fost azi la judecatorie si mi-au spus ca nu e la arhiva, e inca la judecator. Cum as putea sa intru mai repede in posesia ei?
Exista vreo modalitate?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:36, 27 Aprilie 2018
Nu aveti de ce sa va faceti probleme pentru ca vi se va comunica cererea, daca aceasta a fost inregistrata la Judecatorie...
In procedura prealabila sau administrativa de la acest moment dosarul nu se afla in arhiva si nu exista mijloace procedurale pt a urgenta comunicarea catre dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil de partaj bunuri comune - pronuntare fond Taisa Denisa Taisa Denisa Din anul 2006 am intentat la judecatoria Deva un proces civil de partaj bunuri comune dupa divort. In 17 decembrie 2010 a avut loc pronuntarea. Ceea ce ma ... (vezi toată discuția)
Divort getastroe getastroe Buna ziua, Sotul meu a inaintat proces de divort ,data inregistrarii pe portal la judecatoria sector 2, este pe data de 12.06.2018.Ultima modificare este pe ... (vezi toată discuția)
Comunicare decizie curte de apel v1orel v1orel Buna ziua! Ce trebuie facut pt a intra in posesia unei decizii pronuntate de Curtea de Apel Timisoara intr-un proces de divort? Exista ... (vezi toată discuția)