avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modificare statut asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modificare statut asociatie de proprietari

Buna ziua, In martie a.c. in cadrul AG am ales un nou comitet executiv, respectiv un nou presedinte. Noul presedinte s-a prezentat la banca unde avem cont cu documentele incheiate in cadrul adunarii generale pentru actualizarea datelor. Banca ne solicita un act aditional la statut din care sa reiasa componenta noului comitet executiv, respectiv noul presedinte.De la infiintarea asociatiei in 1999 au fost mai multe comitete executive alese, respectiv presedinti, dar in statut sunt trecuti cei care au fost alesi la inceput. Cum trebuie sa procedam? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Lungu Vasile , utilizator 11:05, 2 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este suficient sa se ptrezinte procesul verbal al adunarii generale
Statutul asociatiei de proprietari nu se modifica si completeaza de fiecare data cand se schimba echipa manageriala
Buna ziua! Multumesc pentru raspuns. Se poate sa-mi spuneti si cadrul legal care legifereaza acest mod de lucru?(lege, OG, etc.) Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare judecatorie presedinte nou-ales casutza casutza Buna seara, La cat timp de la data alegerii unui nou presedinte si nou comitet executiv de asociatie de proprietari, trebuie facuta inregistrarea la ... (vezi toată discuția)
Constituire legala a comitetului executiv al asociatiei de proprietari corina44 corina44 Din luna martie a acestui an ( deci mai mult de 60 zile) comitetul executiv al asociatiei de proprietari al blocului in care locuiesc este alcatuit din 4 ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari Alina1967 Alina1967 Va rog sa-mi spune-ti care ar fi conditiile in care presedintele unei asociatii de proprietari (este vorba despre bloc Y3, Aleea Fuiorului, Bucuresti) poate ... (vezi toată discuția)