Buna ziua doresc sa amplasez în stațiunea Mamaia un spatiu comercial (un stand fix de 2/2mp care conform codului caen nu se încadrează în comerț ambulant) pe un spatiu privat unde sa comercializam sucuri naturale proaspăt stoarse. Ca și dotări avem: frigider,aparat gheata,chiuveta,storcatorul,fructele și recipientele in care vor fi comerviqlizate. Am cerut la primărie, agenți economici, momentan via e-mail o solicitare pentru aviz de funcționare pe spatiu privat. Nu s-a răspuns astfel: conform prevederilor O.G. nr.99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață, republicată, și H.G.nr.348/2004 privind exercitarea comerțului cu produse și servicii de piață în zone publice, cât și ale H.G. nr.1198/2002 privind aprobarea Normelor de igienă a produselor alimentare, pentru desfășurarea activității solicitate de dumneavoastră, este necesar existența unui spațiu de vânzare destinat activităților comerciale, în care pot fi asigurate condițiile igienice corespunzătoare. Astfel noi nu știm care ar fi normele legale necesare pentru un asemenea spatiu, daca ne încadram cu dotările pe care le avem sau nu sau ce alte cerințe ar fi. Ne puteți ajuta cu câteva detalii? Multumim anticipat.
Norme ptr catering
hambra
exista vreo lege/norma in care sa prevada spatiu minim ptr activitate catering???
ce norme trebuie sa indeplinesc ptr a optine autorizatia de functionare??? (vezi toată discuția)