in urmatoarele zile ,astept sa fiu data afara, pt. ca nu vreau sa stau peste programul de 8 ore, deoarece nu ne platesc, si nici libere platite in contul lor nu ne dau.am deja 60 de ore suplimentare din lunile din urma, si ne-au tot mintit ca se vor platii urmatoarea luna, si tot asa... Am stat acasa 2 saptamani dar nu ne-a bagat o zi din orele lucrate in urma...Cu riscul ca am sa fiu data afara nu mai stau .Acum as vrea sa stiu cum pot primii banii pe orele din urma ?Se poate cumva ?
aveti posibilitatea sesizarii ITM-ului local cu problema pe care o prezentati. daca aceasta institutie nu va rezolva problema, in mod favorabil, va puteti adresa justitiei, in speta tribunalului. actiunile in justitie care au ca obiect drepturi salariale, printre altele, sint scutite de taxe de timbru. consultati un avocat care sa va ajute sa redactati si sustine cererea.
Plangere itm
florenta_22
Buna ziua,
Daca am facut plangere la ITM si s-a solutionat in favoarea angajatorului,desi eu am documente ca nu este adevarat ceea ce mi s-a sraspuns de la ... (vezi toată discuția)