avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pro sau contra test poligraf
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pro sau contra test poligraf

testul poligraf sau cu detectorul de minciuni, pana acum, nu este considerat o proba. ci un indiciu.
in cazul meu, in faza de urmarire era o proba declaratia inculpatului de recunoastere a savarsirii faptei (autodenunt) , apoi cateva declaratii de martori asistenti.
problema mea este ca inculpatul in faza judecatii nu mai recunoaste savarsirea faptelor.
are doua dosare pe rol cu acelasi obiect.
un judecator imi admite testul poligraf si celalalt imi respinge.

ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: danalexutza , utilizator 14:27, 8 Ianuarie 2008
baiatul tau a luat AN in schimbul unor primisiuni facute de anchetatori,am avut baieti in camera care au luat AN si erau inchisi cand sau facut unele infractiuni,eu zic ca nu prea are sanse,sunt cazuri cand anchetatorul este inteles si cu judecatorul si acesta din urma stie de AN,incearca sa vezi daca nu a fost inchis inaite apoi eliberat si in perioada respectiva sunt AN,sunt multi care cer AN pentru o fapta facuta inainte de prima arestare asta in cazul in care este la 2/3 arestare,poti sa incerci sa ceri declaratie de la cei cu care a fost in camera cand a luat AN ,ei stiu si povestesc intre ei daca cel in cauza a fost fortat pentru AN sau de buna voie, in fiecare camera sunt microfoane in pereti ...nu cred ca poti obtine o copie este prea de tot ,bafta
Buna!
Eu prefer dreptul civil dar totusi sunt curioasa.......Ce inseamna AN?
Va multumesc anticipat pentru osteneala!
AN= Autor Necunoscut
am si eu nevoie de o lamurire!sunt pusa pentru prima data in fata unei situatii in care nu prea stiu ce atitudine sa am!in spatiul in care locuiesc s-a savarsit o inselaciune,mentionez ca locul respectiv nu este proprietatea mea, dar, din cate stiu, doar eu si proprietarul avem cheie de acolo.eu stau doar de cateva luni acolo.nu este formulata nici o acuzatie asupra mea, dar m.am trezit cu politia la usa si am foat rugata insistent sa ii insotesc la politie pt declaratii.am mers pt ca nu stiam nici macar despre ce e vorba.acolo am fost rugata sa declar tot ce am facut intr.o anumita perioada de zile si apoi informata ca in urma declaratiei voi fi nevoita sa sustin si un test cu poligraful.am declarat in scris ca refuz sa dau orice declaratie pentru ca nu stiam nici pentru ce declar.am aflat ulterior ca in incinta locuintei s-a savarsit o inselaciune, de catre un autor necunoscut, si cei de la sectie doreau foarte mult sa gaseasca un vinovat, in asa fel incat m.au tratat ca pe un infractor.vreau sa stiu in ce masura sunt obligata sa dau acel test poligraf, deoarece sunt o persoana foarte emotiva, sunt sigura ca ma voi pierde in fata acelei persoane,mai ales ca sunt intr.o perioada foarte stresanta in care intr-o luna de zile am de sustinut 15 examene deoarece sunt studenta la 2 facultati, ambele la zi, din care una este facultatea de drept!stiu ca nu sunt obligata sa sustin acel test, dar mai stiu si ca asta ar putea sa reprezinte un dezavantaj pentru mine, atata timp cat nu se va gasi autorul faptei.nu exista decat o descriere a lui din spusele pagubitului.pot fi acuzata de ceva?!sau se poate ajunge la o rezolvare a dosarului fara gasirea acelei pers!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe pentru furt radulicsandru radulicsandru Ce probe sunt necesare in cadrul unui furt din locuita (intrat cu cheie ) pentru a emite mandat de arestare preventiva . Pe baza unei expertize a butucului se ... (vezi toată discuția)
Condamnat nevinovat FlorinDatcu FlorinDatcu Buna ziua.Am fost condamnat la 4 ani cu executare nevinovat,fara sa cunosc persoanele implicate in dosar,doar pentru ca ma uraste atat de tare cel care zice ca ... (vezi toată discuția)
Poligraful dispus de instanta Eos Eos Se poate dispune, din oficiu, de catre instanta de judecata testarea cu poligraful? Daca de, care este procedura? Se trimite dosarul la politie (acolo unde ... (vezi toată discuția)