avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Infiintare cabinet individual
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Infiintare cabinet individual

Dragi colegi,
Este posibil ca in perioada de suspendare a activitatii (avocat definitiv colaborator la o societate de avocati), suspendare determinata de concediu crestere copil, sa inchei contractul de colaborare cu aceasta din urma, si sa infiintezi cabinet individual? Cum se procedeaza in aceasta situatie (atat la Barou cat si la Anaf), daca mai e cel putin un an de zile din perioada de concediu crestere copil?

Alte discuții în legătură

Avocat in concediu crestere copil Rosemn Rosemn buna ziua. sotia mea a nascut in mai 2009. in luna octombrie 2009 s-a intors la firma de avocatura unde lucra, dupa ce au trecut cele 6 luni de concediu de ... (vezi toată discuția)
Pot infiinta un pfa si apoi sa-i suspend activitatea ? dan_mihutiu dan_mihutiu Sotia mea tocmai s-a inscris in Colegiul Psihologilor din Romania. Nu poti profesa in domeniu daca nu esti inscris in colegiu. Problema este ca deocamdata nu ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si concediu pentru cresterea copilului la cmi roxa81 roxa81 Buna ziua, sunt medic stomatolog la CMI-ul meu si urmeaza sa intru in concediu prenatal si apoi dupa nastere postnatal. La CMI, am un serviciu de radiologie, ... (vezi toată discuția)