avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor de inmormantare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor de inmormantare

fratele meu a decedat in londra acum aprox.o luna de zile.a fost repatriat si i s-a facut inmormantarea aici in romania.i s-a intocmit certificatul de deces in londra,insa la cauza decesului i s-a trecut moarte suspecta in curs de cercetare deoarece la autopsie nu s-a putut stabili cauza.di n aceasta cauza aici la primaria din orasul in care avea domiciliul in romania nu i se recunoaste certificatul de deces emis in londra iar cumnata mea nu poate intocmi actele pt.ajutor de inmormantare.va rog sa-mi spuneti carei institutii ale statului roman poate apela cumnata mea pt.rezolvarea acestei probleme.va mutumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 27 Aprilie 2018
Prefecturii sau instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deshumare oantony oantony Buna ziua, Vreau sa pun o intrebare care ma \"bantuie\" de ceva timp si nu imi da pace. Am avut un unchi care a fost bolnav cronic multi ani. A fost bolnav ... (vezi toată discuția)
Deces suspect - autopsie deeamcn deeamcn am si eu o nelamurire, este normal ca o persoana care a decedat in strainate(italia) chipurile din cauze naturale, mai exact cadere accidentala in urma careia ... (vezi toată discuția)
Deces in germania, cetatean roman in delegatie/ in timpul programului de lucru alissha alissha Buna seara, va rog daca se poate sa ma ajutati Fratele meu a decedat in Germania, era in timpul programului de lucru, era la volan, a facut infarct si a ... (vezi toată discuția)