avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abatere disciplinara gravida
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abatere disciplinara gravida

Buna ziua! Sunt gravida in 5 luni, am instiintat in scris angajatorul acum 3 luni. De curand mi a inaintat notificare de preaviz, i am transmis ca m am informat la ITM si nu are dreptul acesta, iar daca nu anuleaza voi face o sesizare. Mi a transmis sa fac ce vreau ca va continua cu preavizul. Seara am primit mail cu notificare de anulare a notificarii cu preavizul. A doua zi nu am putut ajunge la serviciu, am anuntat prin email ca nu pot ajunge, nu ma simt bine si imi voi lua o zi de CO, plus ca am nevoie de adeverință cu zilele de CM. A amanat toata ziua a mi da adeverința, pentru a nu ajunge la birou sa o ridicd cineva. A doua zi m am internat la maternitate, iar colegele mi au transmis ca pe ziua din urma am absenta nemotivata. Inca sunt internata, am aflat de la colege ca sefa ar fi gasit niste zile in care nu m am semnat pe condica cu prezenta, si ar fi motiv sa ma concedieze. Drept urmare mi am anuntat internarea printr un email pentru zilele acestea. Cauta orice motiv sa imi faca rau. Ma poate concedia ?
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2018
ami.duca@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:42, 27 Aprilie 2018
Teoretic nu, practic da ... dvs avand dreptul sa contestati in instanta decizia de concediere.

Vedeti si acest topic
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co, cm, demisie - toate in acelasi timp? mona_piedra mona_piedra Buna ziua, As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: Cum pot proceda ca si angajator, fara sa incalc legea in conditiile in care: 1. un angajat a ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara pentru absenta mihaeluca mihaeluca Sunt functionar public si ma confrunt cu urmatoarea situatie Am lipsit 2 ore de la servici (mi-am anuntat o colega care a instiintat seful de centru) si la ... (vezi toată discuția)
Articol zile nemotivate in carte de munca lise lise Buna ziua.As dori sa stiu daca la firma unde am lucrat eu am solicitat 3 lunii de concediu fara plata,si cum nu am stiut ca trebuie sa lucrez 1 an de zile la ... (vezi toată discuția)