Sunt functionar public si ma confrunt cu urmatoarea situatie
Am lipsit 2 ore de la servici (mi-am anuntat o colega care a instiintat seful de centru) si la intoarcere i-am zis si motivul pentru care am lipsit M-am semnat in condica A doua zi dintr-un motiv personal am lipstit toata ziua dar nu am anuntat pe nimeni ci am spus a doua zi. M-am semnat in condica , sefulnu a zis nimic (ca ar fi vreo problema sau sa scriu un referat ca motivatie pentru absenta)
peste cateva zile am fost chemata la comisia de disciplina pentru absente nemotivate In referatul facut de sefa se mentiona ca este vorba despre ziua in care am lipsit doua ore plus urmatoarea zi, Se mentiona ca acest lucru se repeta deoarece as mai avea nsite absente in luna ianuarie si februarie (in numar de trei)
AM verificat condica caci nu mi venea sa cred ( acolo unde ma semnasem era sters cu corector si scris ABSENT). In zilele din ianuarie si februarie am fost trimisa de catre sefa sa duc niste documente (am numar de inregistrare pentru ele, si mai facusem si nsite activitati in birou) Cand am venit cu aceste argumente ca m-am trezit peste noapte cu nisteabsente nemotivate eu facand ceva in interes de servici la comisie mi s-a spus ca nu disuctam despre absentele din lunile trecute ci numai despre astea din aprilie.
Am spus ca in ziua cand am intarizat am vb cu sefa, am facut si activitate la servici si m-am semnat In fapt doua ziua urmatoare a fost cand am lipsit si nu am anunatat chiar atunci Dar am explicat a doua zi
Am fost sanctionata prin luarea unui procent din salar