avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stalpi curent electric
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stalpi curent electric

Vreau sa cumpar un teren situat pe o ulita de strada principala insa pe acea ulita se afla cateva parcele de teren insa fara stalpi de curent electric..in zona accea as dori sa imi construiesc o casa, intrebarea mea ar fi: ar trebui sa platesc personal stalpii din banii mei sau m-ar putea ajuta si primaria cumva? multumesc
Cel mai recent răspuns: Madalin1991 , utilizator 13:09, 28 Aprilie 2018
Inainte de a cumpara este bine sa va interesati in scris, cu nr. de inregistrare/ data la primarie si la firma de distributie daca si cand au in plan/ eventual finantare pentru extinderea retelei de curent electric.
In functie de raspunsul oficial, scris, primit va puteti stabili un buget cat de cat apropiat de costurile finale ale investitiei dvs.
inteleg..multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransament electrica constructie noua Florentina Miloiu Florentina Miloiu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru situatia data! Am o casa in constructie in faza la rosu cu actele la zi. In anul 2017 am incercat sa fac ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala MMStoica MMStoica Buna seara, Indraznesc sa va supun atentiei urmatoarea situatie: intentionez sa cumpar un teren. In prezent, acest teren nu beneficiaza de curent electric. ... (vezi toată discuția)
Alimentare curent electric Claus1500 Claus1500 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: - Mai multe persoane ne-am cumparat cate o bucata de teren pe aceeasi strada - zona noua parcelata; parcele fara niciun ... (vezi toată discuția)