avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bransament electrica constructie noua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bransament electrica constructie noua

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru situatia data! Am o casa in constructie in faza la rosu cu actele la zi. In anul 2017 am incercat sa fac bransamentul electrica, insa solutia data de acestia presupunea achitarea a 2 stalpi de curent ( intre terenul meu si primul stalp de curent este o distanta de 25 m, insa ei mi-au dat solutia din cealalta parte a strazii pentru a putea acoperi intreaga strada). Din aceasta cauza am renuntat sa fac bransamentul si am mers la primar in audienta pentru a gasi o solutie. Mi s-a comunicat ca exista un proiect de extindere al retelei electrice si in maxim 1 an se va amplasa stalpul, ceea ce nu s-a intamplat. Imi puteti spune, va rog, cui as putea sa ma adresez si care este legislatia privind aceste situatii( am toate avizele, am platit autorizatie, prelungire de constructii si totusi nu am aceleasi facilitati ca vecinii mei, desi construiesc in intravilan)? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:18, 7 Septembrie 2019
Este de competenta primariei. Daca lucrarea nu este aprobata de Consiliul local nu este bugetata.
Cum se apropie alegerile puteti avea succes daca depuneti o noua sesizare scrisa la primarie, cu nr. de inregistrare/ data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalpi curent electric Madalin1991 Madalin1991 Vreau sa cumpar un teren situat pe o ulita de strada principala insa pe acea ulita se afla cateva parcele de teren insa fara stalpi de curent electric..in zona ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala MMStoica MMStoica Buna seara, Indraznesc sa va supun atentiei urmatoarea situatie: intentionez sa cumpar un teren. In prezent, acest teren nu beneficiaza de curent electric. ... (vezi toată discuția)
Branșament curent electric cu probleme staijosaidoi staijosaidoi Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu un sfat. Am următoarea problemă:Nu mă pot racorda la curentul electric. Povestea este următoarea: am ... (vezi toată discuția)