Am o mare rugaminte. Poate cineva sa imi spuna daca promovand examenul de admitere in Baroul Bucuresti, pot sa ma inscriu ca avocat stagiar in Baroul Constanta?
:)
Asta intreb si eu. Este un mare mister pentru mine. Am promovat examenul in cadrul Baroului Bucuresti, insa mi-ar fi mai usor (sper) sa gasesc un indrumator in Constanta (acesta fiind si orasul meu de domiciliu).
In acest moment sunt dezorientata cu privire la efectuarea stagiului si orice informatie temeinica imi este de mare ajutor.
Initiati mai intai demersuri la Baroul Constanta si daca se va aprecia ca motivele dvs de transfer sunt intemeiate este probabil sa primiti acordul de transfer. Sunt situatii si situatii...
Cum gasesc maestru?
av.dudu
Am luat examenul de admitere in barou (in noiembrie) si nu reusesc sa gasesc coordonator de stagiu, am rugamintea sa imi spuneti si mie, colegii stagiari, cum ... (vezi toată discuția)
Stagiu
ContSters91976
In urma promovarii examenului de primire, se poate incheia contractul de formare profesionala initiala cu un avocat indrumator, inscris in alt barou decat cel ... (vezi toată discuția)