avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Subsolul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Subsolul blocului

Un locatara a spart gurile de aerisire subsol și au intrat pisicile în subsol.Nu ne putem intelege cu ea ca sa scoată pisicile și sa astupam gurile de aerisire ne blestema și amenință că cere sprijin de la Protectia animalelor. Poate ne dați un sfat sau ce trebuie sa facem în acest caz. Va mulțumim anticipat.
Cel mai recent răspuns: Raileanu Eugenia Maria , utilizator 11:36, 29 Aprilie 2018
Solicitati sprijinul Asociatiei de Proprietari.
"Protecţia Animalelor" NU are dreptul de a va ingradi in niciun fel folosinţa subsolului clădirii.
Ambele parti in disputa detin cota parte de vina
Nu este temeinic si legal nici dv sa obturati sistemul de aerisire al subsolului tehnic si nu este normal nici interesul iubitoarei de animale
Sistemul de aerisire al subsolului tehnic este din proiect prevazut
La gurile de aerisire era pusă plasă, ea le-a rupt. Nu era blocat deloc acolo de noi. Era o plasă de sârmă montată de constructor din 1973. Sânt Președinta blocului vă cer și dumneavoastră o părere. Nu se amestecă nimeni că știe că persoana nu e zdravănă la cap. Ne impută la toți că nu iubim animalele.
Ultima modificare: Duminică, 29 Aprilie 2018
Raileanu Eugenia Maria, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista suport legal? tulburare de posesie? MihaiBarbu MihaiBarbu Buna ziua! O sa intru direct in subiect si o sa incerc sa fiu succint. Am o casa la tara cu o gradina in partea stanga a sa. Pe latura din partea dreapta a ... (vezi toată discuția)
Montare hota. Costy16 Costy16 Pot monta burlanul de la hota de aragaz din bucatarie pe aerisire? Este legal acest lucru? Vecinul de la etajul 4 imi spune ca îi intra miros în ... (vezi toată discuția)
Vecinul a obturat aerisirea de la canalizare achif achif Buna ziua Am o problema cu vecinul de sus care a obturat aerisirea de la canalizare si cand trage apa la toaleta imi ia toata apa din sifon (miroase de mor) , ... (vezi toată discuția)