avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Copil nascut in Algeria
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Copil nascut in Algeria

Sunt casatorita in Algeria cu un cetatean algerian. Am nascut un copil in Algeria si as dorii sa stiu daca copilul meu poate avea dubla cetatenie, in conditiile in care are ,cred , automat cetatenie algeriana. Poate fi si cetatean roman ? Ce demersuri trebuie sa fac pentru a obtine un certificat de nastere romanesc pentru copil?
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 07:43, 29 Aprilie 2018
Copilul are cetatenie Romana. Sunati la Consulat si aflati exact ce acte si in ce forma solicita pentru emiterea certificatului de nastere romanesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie romanca cu un cetatean algerian ivonneo0183 ivonneo0183 buna, am si eu o intrebare.in cat timp se poate recunoaste casatoria dintre o romanca si un cetatean algerian la noi in romania, si cum se poate face ... (vezi toată discuția)
Ma pot casatori in strainatate la ambasada romaniei? ane maria ane maria Vreau sa stiu daca ma pot prezenta la ambasada Romaniei in Algeria pentru a ma casatori cu o persoana algeriana? (vezi toată discuția)
Sentinta de divort in algeria doresc sa fie validata in romania Anonime Anonime Buna ziua, Am obtinut divortul in Algeria (unde a avut loc casatoria) si doresc sa fie validat si in Romania. Poate cineva sa-mi spuna procedura si pentru ... (vezi toată discuția)