avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Receptie casa cu autorizatie de construire expirata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Receptie casa cu autorizatie de construire expirata

Buna ziua,
Speta mea este destul de simpla: in 2013 am inceput constructia unei case, apoi am prelungit respectiva autorizatie dar intre timp a expirat si prelungirea iar acum, cand am terminat lucrarile, ar trebui sa declar constructia pentru a intra in legalitate.
Stiu, in mod normal ar trebui sa cer o noua autorizatie de construire, dar totusi nu exista si o alta varianta? Sunt dispus sa platesc o amenda rezonabila decat s-o iau de la capat cu certificat de urbanism si autorizatie de construire. Alta solutie exista?
Cel mai recent răspuns: tibistefi@yahoo.com , utilizator 09:03, 23 Iunie 2023
Exista dar e mai scumpă din toate punctele de vedere decât sa o luați din nou de la capăt cu noile autorizații si certificate
Care este aceasta meroda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare, daca certificatul de urbanism dupa care s-a facut proiectul ... mariustz mariustz Salutare, Daca certificatul de urbanism dupa care s-a facut proiectul de casa a expirat, ce se intampla? Trebuie refacut proiectul la costul initial de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire expirata AdrianDP AdrianDP Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si poate reusiti sa ma lamuriti. In Iunie 2008 am obtinut o autorizatie de contruire pe o perioada de 36 de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)