avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Drept de apel 30 de zile
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Drept de apel 30 de zile

Bună ziua,
Am pierdut un proces cu Polița Rutieră, mai exact mi-a fost respinsă contestația. Soluția sună așa " Respinge, ca neîntemeiată plângerea contravenţională .Cu drept de apel, în termen de 30 de zile de la comunicare"
Apelul se face în 30 de zile de la data în care informația a apărut pe portal just, sau de la 30 de zile din momentul când primesc plicul acasă?
În acest caz, cât poate dura până se redactează și trimite soluția? Vă mulțmesc tare mult!
Cel mai recent răspuns: VladVZG , utilizator 14:29, 29 Aprilie 2018
Termenul de apel curge de la data comunicarii prin posta a sentintei.Cat dureaza depinde doar de judecator,volum de munca etc.
Vă mulțumesc, domnule Niculescu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna "cu drept de apel in 30 de zile de la comunicare" ContSters378881 ContSters378881 Buna seara. Va rog sa îmi explicati ce înseamnă \"cu drept de apel in 30 de zile de la comunicare\". Îmi respinge cererea ca nefondata, dar cu drept de ... (vezi toată discuția)
Apel amenda rovinieta Cornelb85 Cornelb85 Buna seara, Imi poate oferi cineva o informatie despre unde si cum pot face apel pentru o plangere a unei amenzi de rovinieta respinsa ca neintemeiata? ... (vezi toată discuția)
Intampinare apel cestrin pentru lipsa rovinieta pedalierul pedalierul buna ziua. in urma unei decizii favorabile de catre judecatoria MOINESTI/BACAU intr.un dosar de circulare fara a detine rovinieta valabila de cate un auto ... (vezi toată discuția)