avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legea 165/2013 poate fi atacata la CEDO?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legea 165/2013 poate fi atacata la CEDO?

Am fost nemultumit de punctele primite de la ANRP, PT O CASA ULTRACENTRALA 5 camere 145 mp cu toate utilitatile, IN RM VALCEA , LANGA TRIBUNALUL VALCEA, am dat in judecata ANRP-ul, bineinteles am pierdut, deoarece se aplica legea pe grila notariala din 2013. Nu pot accepta aprox 10000 euro pt aceasta casa + aprox 7800 eu dati de fostul regim , care a reevaluat imobilul la cota maxima de 40000 lei anul 1979 . Am parcurs toate instantele in Romania, ce se poate face pt aceasta speta? Exista cazuri asemanatoare cu castig la CEDO ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:23, 29 Aprilie 2018
La CEDO nu se ataca legea ci se sezizeaza o eventuala incalcare a unui drept prevazut in Conventia Europeana a Drepturilor Omului.Curtea Europeana este practic sufocata cu dosare ,un nr enorm de cauze au fost respinse pe motive mai mult sau mai putin clare .Puteti sa incercati dar sansele sunt mici,cautati un av specializat pt a vedea daca exista ceva sanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare imobil ( cer sa ma ajute cineva , chiar un notar daca se poate) . Hamarsold1944 Hamarsold1944 Va rog sa binevoiti sa-mi evaluati si mie un imobil din Dolj , din zona A a orasului Craiova conform grilei notariale din 2013. Imobilul nationalizat avea ... (vezi toată discuția)
Problema cu anrp ( imobil expropriat ) Hamarsold1944 Hamarsold1944 Stramosii mei au fost expropriati de comunisti si li s-au dat ceva despagubiri derizorii, 1 leu/ mp, dar nu am niciun act care sa ateste aceste despagubiri. ... (vezi toată discuția)
Grilele notariale ( depagubirile anrp) Hamarsold1944 Hamarsold1944 DESPAGUBIRILE LA ANRP SE FAC DUPA GRILA DIN 2013. DACA LA CRAIOVA CASELE DIN ZONA A SUNT EVALUATE LA SUMA DERIZORIE DE 970 LEI/ MP SI TERENUL ESTE EVALUAT LA ... (vezi toată discuția)