avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Punctele de la ANRP se pot vinde / dona unui membru al ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Punctele de la ANRP se pot vinde / dona unui membru al familiei?

Bunica a primit din partea Comisiei Nationale pentru Compensarea Imobilelor o decizie de compensare in puncte, ce poate fi valorificat in bani (pentru un imobil demolat in perioada comunista). Ar dori sa imi dea mie punctele, in calitate de nepoata. Ce demersuri trebuie intreprinse in acest sens? (mers la notar, avocat, etc) Se pot vinde sau dona aceste puncte? Stiam ca erau cateva piedici legislative in acest sens (pentru a opri samsarii/specula), insa fiind vorba de un membru al familiei caruia ii sunt date punctele, ce ne sfatuiti sa facem? Multumesc

Alte discuții în legătură

Intrebari legate de o mostenire bluehillday bluehillday Buna ziua. bunicii mei din partea tatalui,cu care nu am tinut legatura de multa vreme, au murit recent. tatal meu a murit in 2007,iar astazi am fost contactat ... (vezi toată discuția)
Problema cu anrp ( imobil expropriat ) Hamarsold1944 Hamarsold1944 Stramosii mei au fost expropriati de comunisti si li s-au dat ceva despagubiri derizorii, 1 leu/ mp, dar nu am niciun act care sa ateste aceste despagubiri. ... (vezi toată discuția)
Contract vinzare-cumparare marryy_lm marryy_lm Am urmatoarea intrebare: mama a vindul cota ei de 50 % de proprietate unei nepoate.S-au respectat toate cerintele: plata pretului ....act ... (vezi toată discuția)