avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Comunicare act administrativ individual
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Comunicare act administrativ individual

Am contestat un ordin de ministru - OMAI privind promovarea in carieră - politie.
Zice MAI in raspunsul la plângerea prealabilă ca am luat la cunoștință de omai ca am primit dispozitie pt noul loc de muncă, etc si consideră ca, fiindu-mi comunicat in acest fel, plângerea mea este tardivă. 
In fapt eu nu am primit omai, ci acte subsecvente. Am solicitat omai prin raport la structura de resurse umane  si l-am primit prin adresă, dupa care l-am contestat in termen. 
Am nevoie de o decizie referitoare la faptul ca actul administrativ individual trebuie comunicat faptic prin poștă, pe bază de semnătură. 
Am gasit doar Decizia nr. 1718 din 26 februarie 2013 a curtii de apel alba iulia.
Ms anticipat.

Alte discuții în legătură

Este corecta disponibilizarea ? man2014 man2014 Dupa o disponibilizare colectiva efectuate la firma, in locul ocupat de o persoana la resurse umane care a fost disponibilizata cu art 68 CM (de retinut ca era ... (vezi toată discuția)
Invalidare concurs subofiter Roxiana8858 Roxiana8858 Am sustinut un concurs in luna feb si am fost declarata admis. Mi-au zis sa asteot sa ma anunte cand urmeaza sa ma incadreze. Pe 3 mai am sunat la sediul ... (vezi toată discuția)
Proces functionar public angelax angelax Sunt functionar public care a primit o decizie de incetare a raportului de munca in mod abuziv. Am recurs la plangerea prealabila la 2 luni de la data emiterii ... (vezi toată discuția)