avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tagada
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tagada

Va rog sa ma ajtati cu un raspuns . Ma aflu in Uk cu copilul minor , certificatul romanesc al copilului este pe numele fostului sot iar cel britanic pe numele actaulului(tatal biologic) preZumtia de pternitate copil conceput in timpul casatoriei(eram in proces de divort in tribunal cand a fost conceput copilul), divortat 03.2017 copilul s a nascut in 08.17. Doresc reZolvarea acestei prb insa am cerut acord pt suplinire parinte pt psaport intr ucat fostul sot refuza sa mi acorde procura sa pot calatorii cu copilul in ro sa reZolv situatia si mi au dat sentinta ca instanta din ro nu este competenta sa judece si sa ma adrese instantelor straine. Domicliul din buletin al tuturor este pe romania insa aici locuim de 2 ani , minorul are 8 luni si decurand am aflat ca si fostul sot , roman tot in Uk este. E poaibil si pentru tagada tot aici sa mi spuna sa rezolv? Am luat legatura un un av de aici si mi spune ca nu este sigur ca se piate reOlva. Va rog din suflet ajutati mi cu un rasp . Multumesc
Ultima modificare: Luni, 30 Aprilie 2018
Elena130817, utilizator
Cel mai recent răspuns: Elena130817 , utilizator 23:53, 1 Mai 2018
Competentă este instanta unde aveți domiciliul in buletin. Adică cea din România. Cel mai bine apelați la un avocat isteț sa va ajute sa Rezolvați aceasta situație.
nu stiu cum ar putea fii instanta cea din buletin atat timp cat mi a ridicat exceptie de necompetenta cand am depus actiune pentru ordonanta presedentiala (suplinire acord pasaport)?
Am contactat 4 avocati ‘nu doar unul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am o cumnata care este in spania cu băiatul care ... Apmiha Apmiha Buna seara. Am o cumnata care este in Spania cu băiatul care face 14 ani și trebuie să ii facă primul buletin. Este divorțată de tatăl copilului, acesta ... (vezi toată discuția)
Nelămurire danaly03 danaly03 Bună ziua. Am o situație aparte, va rog dacă ma puteți lamuri: sunt divorțată din februarie 2019, iar în august am născut un copil din actuala ... (vezi toată discuția)
Recunoastere copil in afara casatoriei nebv nebv Buna ziua, doresc sa va pun o intrebare pentru un prieten. Prietena lui (romanca ca si el) cu care locuieste de 2 ani (in Germania), a fost casatorita ... (vezi toată discuția)