Platesc impozit de ani de zile pentru o masina care nu imi apartine si nu mi-a apartinut vreodata. In anul 1995 cineva a inregistrat un contract de vanzare cumparare pentru un autoturism Mazda 626 la Administratia financiara eu fiind in pozitia de cumparator (erau corecte adresa si CI pe care eu le aveam in 1995, insa semantura mea era falsa). Nu cunosc numele vanzatorului ( o doamna din Sighetul Marmatiei).
Am facut mai multe demersuri la Administrate fara rezultat.
Am facut si o actiune penala, Am primit de la procuratura dupa 7 ani o Ordonanta in care se specifica ca este neclar daca semnatura de pe contract este falsa, s-a constatat insa ca este falsa pe taxa de inmatriculare, s-a mentionat ca este vorba de fals si uz de fals insa nu s-au gasit faptasii si nici vanzatorul si au dispus netrimiterea in judecata si clasare pe motiv ca a intervenit prescrierea si ca fapta nu produce efecte juridice. Dar eu platesc in continuare impozit! De la Politia rutiera am obtinut un document prin care se atesta ca aceasta masina nu este inscrisa in circulatie pe numele meu. Ce as putea face pentru a rezolva aceasta si anume pentru a radia masina de pe ROL de la Administratia financiara, masina care nu imi apartine si nu mi-a apartinut vreodata? Exista posibilitatea de rezolvare cu o declaratie pe propria raspundere cu cele mentionate mai sus? Va multumesc!
Initial incheiati decalratie notariala pe proprie raspundere ca nu detineti ,nu sunteti proprietarul de fapt si de drept al vehiculului cu datele de identificare
In baza decaltratiei notariale ;solicitati la autoritatea fiscala teritoriala radierea pe proprie raspundere auto de pe rolul dv fiscal
Succes 1