avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere fiscala autoturism
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere fiscala autoturism

Am vandut o masina in urma cu 15 ani iar cumparatorul nu a inmatriculat-o....Am reusit in urma cu ceva timp sa aflu ca masina a ars si nu mai exista nici un act...Mentionez ca nu am nici un act al masinii,nici al cumparatorului.....Mai am vreo sansa sa o radiez din financiar dupa atatia ani ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:59, 26 Aprilie 2016
Cand ati "vandut" masina,ati incheiat document cu vanzatorul ?
Timp de 15 ani ati acceptat sa achitati impozitul aferent masina vanduta?
pentru a radia de pe rol fiscal masina,aveti varianta rapida sa incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept bunul mobil,urmare vanzarii acestuia
In baza declaratiei notariale,solicitati la fisc radierea la cerere a masinii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot radia mașina care este doar la fisc pe numele meu Iulian8484 Iulian8484 Buna ziua. De câțiva ani ma tot chinui anual sa radiez o mașina care nu este pe numele meu decat la fisc. Mașina a fost la mimeni doar 2 săptămâni apoi ... (vezi toată discuția)
Radiere masina Constanta2013 Constanta2013 Buna ziua Ma confrunt cu o problema si am nevoie de ajutor: Acum 11-12 ani, am cumparat o dacie, am inmatriculat-o, am inscris-o, am platit la ... (vezi toată discuția)
Cum sterg o masina din evidenta fiscala? Parisien Parisien In urma vanzarii unei masini pe care nu o mai foloseam, am intocmit cu respectivul cumparator un contract de vanzare-cumparare de mana, cu doi martori de fata. ... (vezi toată discuția)