avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil mama eleva
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil mama eleva

Buna ziua ! Am și eu o întrebare . Contează numărul de absențe pentru primirea indemnizatiei de creștere a copilului pentru mama eleva cu învățământ la zi

Alte discuții în legătură

Bună sunt mamă elevă și primesc lunar o indemnizație de ... Betty_beatrice Betty_beatrice Bună sunt mamă elevă și primesc lunar o indemnizație de creștere copil,dacă mă transfer la seral mai primesc această indemnizație? (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil angajata 10 luni dar și eleva Alexandrubi Alexandrubi Bună ziua! Urmează sa fim tineri părinți undeva la finele lunii octombrie. Soția mea atunci pana la momentul nașterii va avea doar 10 luni de munca, ... (vezi toată discuția)
indemnizatie de crestere a copilului, mama eleva la zi in clasa a 12 a. Lavinialu Lavinialu Buna ziua! Doresc sa stiu daca indeplinesc criteriile de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului. Sunt eleva la zi, acesta fiind ultimul an si voi ... (vezi toată discuția)