avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal alcoolemie

Buna ziua , pe data de 1 04 2018 am fost oprit de politie unde mi sa depistat o concentratie in aerul expirat de 0.48 , iar rezultatul la sange a fost de 1.20 reapectiv 1.10 in scadere, mentionez faptul ca este prima mea abatere , nu am cauzat accidente sau perturbat traficul rutier in ziua respectiva... am avut doar ghinionul sa ma opreasca , intrebarea mea este , pot obtine o amanare de sentinta ? Sau o pedeapsa mai usoara decat anularea permisului ? Va Multumesc!
Incercati sa va angajati avocat daca vreti sa încercați sa scapati de anularea permisului si de cazier.
În caz contrar nu cred ca aveti sanse...
Daca veti fi trimis in judecata, sunt sanse la o solutie de amanarea aplicarii pedesei.


Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca veti fi trimis in judecata, sunt sanse la o solutie de amanarea aplicarii pedesei.


Cineva ma indrumat sa ajung la un acord de recunoastere cu procurorul e posibil sa imi fie favorabil cu o aparare eficienta , sa nu mai ajung in instanta...
Dvs. Cum ma-ți indruma, e posibil sa scap si asa?
Puteti incerca incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, discutati cu avocatul ales strategia apararii.
După încheierea acordului de recunoaştere a vinovăţiei, procurorul sesizează instanţa căreia i-ar reveni competenţa să judece cauza în fond şi trimite acesteia acordul de recunoaştere a vinovăţiei, însoţit de dosarul de urmărire penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord de vinovatie permis conducere Cristiancsl Cristiancsl Buna ziua ! In data de 25.05.2014 , ( de ziua mea ) , am fost oprit de catre un agent de circulatie pe cheiul Dambovitei , moment in care mi sa pus aparatul ... (vezi toată discuția)
Salut am fost depistat de poliția rutieră fumat la volan Ghita000 Ghita000 Tin sa spun ca nu am alte antecendete sau coada.,am fost depistat cu 2 grame la mine pentru consum propriu mi sa facut test de tip drug test si a iesit ... (vezi toată discuția)
Anulare permis auto costicastroe costicastroe am circulat cu o masina cu numerele rosii si autorizatia de circulatie provizorie expirata, mi s-a intocmit dosar penal. Ar fi posibil sa imi anuleze permisul ... (vezi toată discuția)