avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Impozit pe venit

Sunt rezident in Romania dar am contract in Olanda, sunt marinar si lucrez in sistemul de 4 saptamani acasa 4 saptamani la munca. .Angajatorul meu nu este rezident in Romania. INTREBARE: Unde se plateste impozitul pe venit??
Cel mai recent răspuns: laurmarin , utilizator 13:36, 1 Mai 2018
Este cineva in masura sa mi raspunda la aceasta intrebare: In ce tara se plateste impozitul pe salar daca lucrez cu contract pentru un angajator din straintate nonrezident in Romania eu avand rezidenta in Romania??Contractul meu este direct cu angajatorul strain fara intermediari .
Ultima modificare: Marți, 1 Mai 2018
laurmarin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe salar din strainatate pentru rezident roman laurmarin laurmarin Buna Sunt rezident in Romania si lucrez in Olanda ca marinar cu contract olandez angajatorul meu nu este rezident in Romania. Contractul este semnat direct ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe veniturile din ue keloo keloo Buna, Va rog daca poate sa ma lamureasca cineva in legatura cu impozitarea veniturilor din strainatate. Eu lucrez in UE (Olanda), cu un contract de munca ... (vezi toată discuția)
Titlul subiectului: impozitare venituri salariale realizate in strainatate G.Brad G.Brad Va rog sa-mi explicati cum se impoziteaza veniturile salariale realizate din strainatate in urmatoarele conditii: - SALARIAT: Persoana fizica de cetatenie ... (vezi toată discuția)