avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neprezentare la proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Neprezentare la proces

Tatăl meu este plecat dincolo și nu se poate prezenta la proces. Este judecat pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.
Se poate prezenta doar avocatul ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:04, 1 Mai 2018
Daca dincolo este peste granita si nu altundeva, atunci sigur, nu are ce face decat sa se prezinte avocatul si sa invedereze instantei starea de fapt si motivele pertinente ale absentei tatalui dvs.
Buna seara,
Daca este in strainatate si ati angajat avocat se va putea prezenta doar avocatul dar e bine ca macar la ultimul cuvant sa se prezinte si tatal.
Daca este TRECUT LA CELE VESNICE atunci avocatul va trebui sa se prezinte cu copie dupa certificatul de deces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu masina (alcolemie sofer >0.85; lipsa permis; 1 pieton decedat) Utilizator123456 Utilizator123456 Buna seara, Va rog sa imi spuneti in ce masura putea fi arestata preventiv persoana care conducea un autoturism fara a detine permis de conducere, avand ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, alcoolemie mare eugeniabalaure eugeniabalaure Buna ziua, tatal meu a condus un autovehicul sub influenta alcoolului,avand o imbibatie alcoolica de 1,4 g/l alcool pur in sange.Intr-o curba a pierdut ... (vezi toată discuția)
Condusul fara permis si sub influenta alcoolului oli86 oli86 Buna seara. Am condus fara permis de conducere si sub influenta alcoolului, ma oprit politia si am avut 0,80 alcool in aerul expirat. oare poate cineva sa imi ... (vezi toată discuția)