avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In cazul conducerii sub influenta bauturilor alcoolice ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In cazul conducerii sub influenta bauturilor alcoolice , se confisca autoturismul?

Avand in vedere art 112 (1) lit b , acesta nu pare sa faca nici o distinctie cu privire la bunurile folosite pentru savarsirea de infractiuni. Cu toate acestea , nu am auzit pe nimeni ca in cazul incalcarii art 336 Cp sa se dispuna si confiscarea autoturismului. Care ar fi explicatia?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 10:17, 2 Mai 2018
Explicatia rezida in scopul masurii confiscarii speciale reglementata de dispozitiile art.112 cod penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contrabanda cu tigari- masina si marfa confiscata AnaMariaCostea AnaMariaCostea Buna ziua!Am si eu o problema si as dori daca se poate sa ma ajutati.Am o cunostinta care a fost prinsa cu 200 de cartoane de tigari in oras cand incerca sa le ... (vezi toată discuția)
Sechestru alina301186 alina301186 Imi poate spune si mie cineva care este diferenta dintre confiscat si sechestru? (vezi toată discuția)
Rog clarificare! perchezitia informatica, in cadrul unui dosar ... Hhh13580 Hhh13580 ROG CLARIFICARE! Perchezitia informatica, in cadrul unui dosar penal, se face, din cate am inteles eu , in urma unui Mandat de perchezitie emis de procuror, ... (vezi toată discuția)