avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Proprire pe salar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Proprire pe salar

Buna ziua,

Daca am un credit la o banca, 2 carduri de cumparaturi la 2 banci diferite si 8 credite la IFN-uri diferite si nu am posibilitatea sa platesc niciunul din ele.
Pe langa solutia de a ma sinucide, ce imi propuneti sa fac ?

Daca imi pun toate proprire pe salar ? Cum o sa se imparta ?
Ultima modificare: Marți, 1 Mai 2018
DoubleL94, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alina Lungu , utilizator 22:08, 1 Mai 2018
Buna seara . Eu sant la a doua poprire pe salariu si din cate stiu mai mult de 50% nu au voie sa ti opreasca indiferent de cate credite ai. Pt. 1 singur se opreste o treime si pt mai multe 50%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita in caz de neplata a creditului? ank2010 ank2010 :sorry: buna ziua as avea si eu o intrebare daca se poate:am 2 carduri de cumparaturi aproximativ 5000 ron si un credit de nevoi personale de 15000 ron si nu ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza in cazul a 2 popriri? api7 api7 Am o poprire pe conturi ,de la un card de cumparaturi. Executorul a pus apoi poprire si la angajator,desi acesta imi vira salariul in unul din conturile pe ... (vezi toată discuția)
Restante banci ale sotului decedat Simonica Grety Simonica Grety sotul a decedat acum 9 luni; avea 4 carduri de credit la care eu nu pot plati ratele avand o pensie de 570 ron/luna;sotul mostenea jumatate dintro casa ... (vezi toată discuția)