avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reținut pt furt in Spania
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reținut pt furt in Spania

Buna seara ! Am o cunoștință care în urma cu 10 ani a spart o mașină în Spania, a furat dintr-un bar si după ce a văzut ca este căutat de poliție a fugit în România. După 4 ani a plecat iar in Spania și imediat ce a aterizat avionul a fost luat de 2 polițiști și reținut 30 zile, apoi i-au dat drumul pt a aduna mai multe probe dar nu avea voie să părăsească teritoriul Spaniei și trebuia să meargă în fiecare lună la politie să semneze, a fost doar o data și apoi a fugit iar in România...au trecut 6 ani de atunci. Dacă pleacă iar in Spania riscă să fie reținut?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 01:27, 9 Mai 2018
Cu siguranța. Are circumstanțe agravante acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie spre romania minor neinsotit giuliaester15 giuliaester15 Buna, Am si eu o intrebare. Sora mea are 16 ani si momentan se afla in Anglia. Daca vrea sa calatoreasca in Romania este necesar sa fie insotita de un ... (vezi toată discuția)
Scuter care ,,darama"o dacie... condusa de un betiv funfanbizz funfanbizz Buna ziua, Va rog mult dati-mi un sfat! Nepoata mea, studenta anul 3, a fost implicata intr-un accident rutier in timp ce se afla pe un scuter cu prietenul ... (vezi toată discuția)
Practicant de arte martiale... xxxxxxx23232 xxxxxxx23232 Buna ziua, L-am batut pe unul... la o criza de nervi (el m-a provocat intr-un bar...) Daca fac arte martiale, box, lupte libere se considera ca si cum ... (vezi toată discuția)