avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Retributii salariale cuvenite
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Retributii salariale cuvenite

Buna ziua,
In urma colaborarii la o firma, in momentul in care am incheiat contractul mi se cuvenea o suma de bani. Luna in curs ( februarie) + suma aferenta pentru 84 zile de concediu. Dupa o discutie cu seful meu au spus ca voi primi si patru luni salarii compensatorii. Din suma cuvenita o treime se retinea pentru o plata catre un credit bancar, iar restul trebuia sa-l primesc.

Din toate aceste sume am primit doar o treime, iar restul nu vor sa-l mai vireze. Suma catre executorul judecatoresc nu s-a efectuat inca.
Intrebarea este daca o pot face dupa ce s-au declarat niste sume catre CAS si celelalte institutii competente.
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Mai 2018
GabrielaGerea, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat marleen7019 marleen7019 buna seara Luni 13 iulie 2009 am semnat decizia de concediere privind incetarea C.I.M cu data de 1 august , in baza articolului 61 lit.c din codul muncii. ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu mariuscox mariuscox Am si eu o intrebare. Am o poprire pe salariu si pe toate conturile pe care le detin in banci. In momentul in care a venit poprirea pe salariu, firma la care ... (vezi toată discuția)
Executare silita- cuantum poprire ContSters313331 ContSters313331 Am fost executat silit de catre un executor judecatoresc pt ca am ramas in urma cu ratele la banca executarea silita s-a facut cu proprire pe salariu mai ... (vezi toată discuția)