avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Trebuie sa se faca taxa de succesiune a unchiuli meu.A fot casatorit , nu a avut copii, apartament cumparat inainte de casatorie , dar o parte din rate achitate in timpul casatoriei ,.Supravietuitori cu drept de mostenire, sotia si nepot de frate,. Intrebarea este cata cota parte ii revine sotiei.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:24, 2 Mai 2018
Cum rămâne cu bunul propriu pana la căsătorire?
Se împarte exact cum am menționat mai sus.
Legea nu distinge după cum bunurile sunt proprii sau comune. Cotele sunt la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitori legali dariusIII dariusIII conform legii ,fratii sau nepotii defunctului au vreun drept la mostenire atata timp cat sotia inca traieste si nu au avut copii? (vezi toată discuția)
Buna ziua! revin cu o intrebare, deoarece parerea avocatilor ... adinaioana34@icloud.com adinaioana34@icloud.com Buna ziua! Revin cu o intrebare, deoarece parerea avocatilor cu care am vorbit, este putin diferita. Sper sa ma puteti ajuta, va rog mult! Povestea este in ... (vezi toată discuția)
Mostenire Liliminea@yahoo.com Liliminea@yahoo.com Santem 4 frati si avem o casa si pamant mostenit de la bunici .O sora a decedat(casatorita si nu are copii) Sotul ei supravietuitor are dreptul la ... (vezi toată discuția)