avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis auto străin
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis auto străin

Buna ziua ,am vazut in postari anteriore ca art 190. etc ti se poate suspenda permisul strain in Romania dar legea Romana cu cea internaționala se bat cap in cap!
Documentele de orice tip.este proprietatea statului repectiv si nu pot fi retinute de nici o alta autoritate cu exceptia statului care le-a emis.
Daca mergi cu o copie a permisului (belgian de ex) si nu il ti la tine eu cred ca iti suspenda doar dreptul de a conduce pe teritoriul României cum ar fi normal,asa fac si Olanda Germania s.a
m.d,nu-i asa?

Alte discuții în legătură

Permis de conducere strain retinut de politia rutiera krisztina882 krisztina882 Buna dimineata! Intrebarea mea este daca este legal ca politia rutiera sa retina permisul unul strain din Olanda pt.depasirea vitezei si sa ceara ca a doua zi ... (vezi toată discuția)
Permis Georgy15 Georgy15 Buna ziua!Eu am permisul luat in Romania acum aproape 2 ani iar de curand am primit suspendare o luna pe motivul depasirii distantei dintre autovehicule.Daca ... (vezi toată discuția)
Retinere permis strain ba.marinescu ba.marinescu Buna seara, va rog sa ma ajutati cu o informatie in legatura cu retinerea permisului strain. Sunt roman cu domiciliul in Germania si posed permis de ... (vezi toată discuția)