avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz la C.I.M - 60 zile lucratoare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz la C.I.M - 60 zile lucratoare

Buna ziua, in urma unor intelegeri cu angajatii doresc sa prelungesc perioada de preaviz lucrat la CIM de la 20 zile la 60-90 zile lucratoare. Doresc sa stiu daca Codul Muncii imi poate permite acest lucru sau trebuie sa am in vedere o alta procedura (Acord intre parti) pentru a putea sa impun o anumita perioada lucrata in preaviz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:29, 2 Mai 2018
Preaviz pentru ce , demisie sau concediere ?
Demisie.
In acest caz, nu se poate prelungi durata preavizului peste 20 de zile lucratoare pentru salariatii cu functii de executie, respectiv peste 45 de zile lucratoare pentru salariatii care ocupa functii de conducere, nici macar cu acordul partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen preaviz kamy_nora kamy_nora Buna ziua, Pe un CIM pentru functia de lucrator comercial, perioada de preaviz in cazul concedierii este de 21 de zile si perioada de preaviz in cazul ... (vezi toată discuția)
Demisie angajat 15 zile calendaristice - de la 01.05.2011 20 zile lucratoare noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti privind urmatoarea situatie. Un salariat are un cim in care pentru demisie este prevazuta o perioada de ... (vezi toată discuția)
Preaviz carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Va rog frumos sa-mi spuneti care este perioada de preaviz la CIM pedurata determinata ? MULTUMESC ! (vezi toată discuția)