avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept mostenire

buna ziua. de curand a decedat tatal meu si vreau sa stiu daca am renuntat la cetatenia romana in favoarea celei olandeze mai am drept la mostemire? am auzit ca o data cu renuntarea la cetatenie pierzi si dreptul la mostenire. va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 20:29, 2 Mai 2018
aveti dreptul sa va mosteniti tatal indiferent de cetatenie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pagube materiale cauzate de renuntarea la cetatenia romana cymsf cymsf As dori sa aplic pentru pasaport olandez, deoarece locuiesc in Olanda de mai mult de 6 ani. Problema este ca pentru aceasta trebuie sa renunt la pasaportul ... (vezi toată discuția)
Cetatenia olandeza - întrerupere de 2 luni în timpul celor 5 ani obligatorii. DobiNL DobiNL Buna ziua, As dori sa aplic pentru cetățenia olandeza, însă în perioada de 7 ani în care am locuit în Olanda, am o pauza de 2 luni în care nu am ... (vezi toată discuția)
Cerere dubla cetatenie (romana - olandeza) mariaZZmaria mariaZZmaria Situatia mea este urmatoare: Sunt cetatean roman, locuiesc si lucrez de 5 ani legal in Olanda si de aceea am dreptul sa cer cetatenia si implicit pasaportul ... (vezi toată discuția)