avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil

Buna seara!
Va rog sa imi spuneti daca pot, si cum pot sa obtin custodia deplina a copilului.tatal copilului a spus ca vrea sa imi cedeze custodia dar cand a trebuit sa mergem la avocat nu a mai răspuns la telefon.A trecut o luna si nu pot sa mai dau de el.Am nevoie si de semnătura lui si de documente pentru a putea baga dosarul de indemnizație dar nu raspunde la telefon.Nu suntem căsătoriți.Pe tot timpul cat am fost însărcinată nu am fost ajutată de el cu nimic si nici acum de am ajuns acasa nu este interesat de copil.am martori cu privire la nepăsarea lui fata de copil.Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Stefan Daia , utilizator 20:12, 2 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Regula converge către împrejurarea că autoritatea părintească urmează a fi exercitată de către ambii părinți însă, prin excepție, dacă există MOTIVE ÎNTEMEIATE, având în vedere interesul superior al copilului, instanța poate hotărî ca autoritatea părintească să fie exercitată numai de către unul dintre părinți.
Corect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia exclusiva Diana2017 Diana2017 Buna ziua! Daca ajung in tribunal cu tatal copilului pentru stabilirea pensiei alimentare si pentru obtinerea custodiei exclusive se pot stabili de la prima ... (vezi toată discuția)
Custodie totala in cazul unui minor rezultat in urma concubinajului cristina_2014 cristina_2014 Buna ziua, Tatal doreste sa imi cedeze custodia copilului in totalitate. Se poate face acest document la notar, astfel incat eu ca mama sa am custodia ... (vezi toată discuția)
Despre divorț si custodie a.ciubotariu28@yahoo.com a.ciubotariu28@yahoo.com În ce circumstanțe poate o mama pierde custodia copiilor? (vezi toată discuția)