avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Politia rutiera cere in scris, datele unui potential ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Politia rutiera cere in scris, datele unui potential conducator auto, inexistent

Am primit la domiciliu, un plic (AR - cu confirmare de primire) de la Biroul Rutier al Politiei Municipiului, prin care i se solicita fiului meu, sa comunice datele de identificare ale persoanei care, la data de 19,12,2017 orele 18,00, a condus autoturismul apartinand fiului meu, pe drumurile publice din Municipiu. Mentionez ca in perioada sept 2017 - feb 2018, fiul meu a fost plecat din tara, iar masina a fost in garajul unei persoane de incredere din Bucuresti, care mi-a confirmat ca masina nu a plecat din Bucuresti. In adresa Politiei este specificat ca, in caz de refuz sau de necomunicare a datelor solicitate, in termen de 5 zile, se va aplica sanctiunea de 9 -20 puncte amenda. Ce este de facut?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Mai 2018
Toaderas, utilizator
Cel mai recent răspuns: Toaderas , utilizator 22:35, 2 Mai 2018
Daca aveti certitudinea ca persoana de incredere afirma adevarul,atunci comunicati politiei ca la data comunicata vehiculul nu a circulat pe drumurile publice fiind depozitat in localitatea X la persoana Y
Buna seara,
Comunicati datele despre care ati facut vorbire mai sus:
- masina este in garaj
- fiul a fost plecat din tara
Va multumesc, asa voi face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare date conducator de catre politia locala - serviciul politie rutiera Alxx Alxx Am primit o comunicare pe firma de la Primaria Bucuresti -Politia Locala prin care se solicita sa spun cine conducea masina in data x. Ce mi s-a parut foarte ... (vezi toată discuția)
Oug 195/2002 art.102. alin 1 Dinujr Dinujr Buna seara, Am primit proces verbal intocmit in 7 martie 2017, cu amenda de 9 puncte(1305 lei), pentru urmatoarea fapta (incadrata in oug195/2002 art 102, ... (vezi toată discuția)
Buna seara, ma puteti ajuta cu un sfat? situatia este urmatoarea: ... musatilie musatilie Buna seara, ma puteti ajuta cu un sfat? situatia este urmatoarea: tatal meu a primit o informare de la politie in data de 28 martie in care se solicita sa ... (vezi toată discuția)