Buna seara ! Am avut grija de un batran timp de 8 ani iar acesta ne.a facut un testament cu , clauza de i grijire pe timpul vietii. Batranul a murit pe 7 ianuarie . Ce trebuie sa fac sa intru in posesia casei si terenului de langa casa? Mentionez ca batranul nu avea copii, sotie nici parinti in viata . Are frati dar nu ii cunosc nu i.am vazut niciodata nu stiu unde sunt pt ca timp de 8 ani nu l.au vizitat pe batran niciodata. Va multumesc din suflet daca ma ajutati cu aceasta problema! P.S Nu are alte proprietati sau terenuri decat casa si gradina pe care ne.a lasat.o in testament.
Buna seara,
Mergeti la notar cu certificatul de deces, cu actele de proprietate si cu toate actele pe care le mai aveti si va va spune el ce sa faceti.
Daca notarul va vrea sa cheme acei frati atunci se va putea solicita ajutorul Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti
Nu avea cum sa va faca un testament cu clauze.. cititi ce scrie in acel act. Daca e un contract de intretinere, mergeti cu certificatul de deces la cartea funciara si radiati sarcina, daca e testament, trebuie sa mergeti la notar sa dezbateti succesiunea.