avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Raspuns plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Raspuns plangere contraventionala

02.05.2018
Ora estimata: 09:00
Complet: C22C
Tip solutie: Admite in parte plângerea
Solutia pe scurt: Admite în parte plângerea contraven?ională formulată de petentul Muntean Grigorie în contradictoriu cu IPJ Timiş. Anulează în parte procesul-verbal seria PTMX nr.135394 din data de 13.12.2017 în sensul anulării măsurii tehnico-administrative a re?inerii permisului de conducere. Men?ine sanc?iunea amenzii. Respinge în rest plângerea. Fără cheltuieli de judecată. Cu apel în termen de 30 de zile de la data comunicării. Calea de atac se va depune la Judecătoria Timişoara. Pronunţată în şedinţa publică din data de 02.05.2018.
Document: Hotarâre 02.05.2018

Care e verdictul? Ca nu inteleg. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Mihnea Dorian , utilizator 12:06, 3 Mai 2018
Platiti amenda, nu vi se mai retine permisul.
Ati castigat in parte procesul, nu se mai retine permisul dar trebuie platita amenda. Totusi nu e sentinta definitiva, Politia poate face apel si de cele mai multe ori face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație suspendare permis 60 zile. am șanse să rămân doar cu amenda? Greg30 Greg30 Buna ziua. Daca mi-a fost suspendat permisul pe 60 zile si fac contestatie in termen de 15 zile si termenul pana la proces este mai mare de 60 zile, acea ... (vezi toată discuția)
Proces castigat, apel pierdut emipop2892 emipop2892 Buna ziua, Anul trecut am dat in judecata Inspectoratul de politie judetean Timis pentru un proces de verbal care este nul. Am castigat procesul. Au ... (vezi toată discuția)
Răspuns la apel ! larisaflory larisaflory Răspuns la apel asa am primit,pot înțelege ca sa anulat procesul verbal în totalitate, adică nu o sa mai fiu sancționat! Va las răspuns ... (vezi toată discuția)