avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie militara

De ce nu pot beneficia de reducerea varstei de pensionare conform legii223/2015, daca am plecat la demisie din sistemul militar inainte cu 3 ani de emiterea acestei legi cu toate ca indeplinesc ani de munca minimi ceruti in lege. Justificarea lor ca anii lucrati in conditiile de munca imi vor fi adaugati la varsta standard de pensionare si nu se scad acum din varsta de pensionare. Din cate stiu lucru in conditii asimilate ģr I si gr II pentru asta au fost cordate pentru a iesi mai repede la pensie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 9 Mai 2018
De mutat mesajul in acest topic
www.avocatnet.ro/forum/discu...
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupe munca Constantin 1411 Constantin 1411 Este legal sa nu beneficiez de reducerea varstei standard de pensionare cu anii lucrati in grupele de munca . Am lucrat peste 25 de ani din care 22 in armata, ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare Constantin 1411 Constantin 1411 Cei care au lucrat in grupe de munca in sectorul civil beneficiaza diferit de cei care au lucrat in armata. Anii de grupa nu ar trebui sa aiba acelasi ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesii la pensie bunica1 bunica1 Ma numesc Marcel , sunt nascut la 12.12.1954 .Lucrez de 31 ani si 9 luni ca subinginer .Am beneficiat in aceasta perioada de 20 ani grupa II si 9 ... (vezi toată discuția)