ce se intampla daca imprumutatul nu detine nici un bun,toate fiind gajate in favoarea bancilor ,si ma vad pus in situiatia de a nu avea pe ce sa fac executare?(Sau sunt sanse sa se faca executare pe bunuri gajate?) Odata investit cu titlu executoriu actul are vreun termen in care isi pierde valabilitatea?Cum pot proceda ca eu sa pot sa recuperez banii atunci cand vor avea un bun negajatt sau chiar un loc de munca ?
Daca exista contract de imprumut intre societate si asociatul unic ,trebuie atent parcurse clauzele respectivului raport juridic si daca ,sunt prevazute clauze in acest sens ,se poate demara actiune in instanta pentru poprire
De preferat ,pentru competenta solutionare sa consultati/angajati avocat, care sa parcurga documentele in discutie .
Imi cer iertare pentru indrazneala doamna Ynocentta,
Imi puteti releva care sunt acele clauze ale contractului de imprumut la care faceti referire si care ar putea avea legatura cu poprirea?
Singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca un tert poprit este sa datoreze bani debitorului. Un contract de imprumut ar indeplini cu broi aceasta conditie, indiferent de clauzele sale.
Va acord scuzele pentru indrazneala
Clauzele sunt la aprecierea instantei care dispune ordonanta.
Trebuie sa subziste trei elemente :datorie certa ,lichida si exigibila
Constat ca vi se potriveste nick-name-ul pe care vi l-ati ales.
Doamna, poprirea nu va fi infiintata in temeiul contractului de imprumut dintre societate si asociatul unic ci in temeiul contractului de imprumut dintre cele doua persoane fizice. In conditiile astea ce relevanta au clauzele contractului de imprumut dintre societate si asociatul unic?
Cititi cu atentie, nu va grabiti sa raspundeti.
Executare silita credit
BabSi
As dori sa aflu daca pentru neachitarea unui credit de nevoi personale, fara garantie, imprumutantului, care este angajat permanent si are un venit salarial ... (vezi toată discuția)