avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am nevoie de martori la notar?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am nevoie de martori la notar?

am scris acum cateva zile despre o persoana care doreste sa si reprezinte mama decedata intr un proces cu un unchi, mi s a scris ca trebuie sa solicite sa fie introdus in cauza ca mostenitor legal , vreau sa stiu de cate persoane are nevoie ca martori la notar?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:05, 29 Octombrie 2009
buna ziua!
pentru obtinerea unui Certificat de Calitate de mostenitor se prezinta la noatrul competent urmatoarele acte:
-acte de stare civila
- 2 martori care sa nu fie rude cu defunctul
... si Anexa 24 de la primaria ultimului domiciliu al defunctului.
de ce sa nu fie rude cu defuntul?ce rol au acesti martori?
Acesti martori declara ca defunctul nu a mai avut alti succesori legali decat cei care se prezinta in fata notarului... Neexistenta gradului de rudenie reduce posibilitatea conflictului de interese.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - succesiune dupa 8 ani, drepturi copil nerecunoscut ContSters334938 ContSters334938 Ma numesc Dorin si as dori sa stiu daca exista vreo limita de cerere a succesiunii,a unor potentiali mostenitori .Adica,daca nu a cerut vreo ruda a sotului ... (vezi toată discuția)
Trebuie act de deces? koko2010 koko2010 Cum se procedeaza in cazul dezbaterii unei succesiuni in urmatoarea situatie: persoana decedata era in varsta( in jur de 80 ani) si nu a avut copii sau frati. ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire andreea.d andreea.d Buna ziua. Va scriu in legatura cu o problema legata de mostenirea unchiului meu care a decedat in urma cu aproximativ o luna din pricina cancerului ... (vezi toată discuția)