avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Geamuri prea aproape de limita de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Geamuri prea aproape de limita de proprietate

Un vecin a cosntruit cam la 1 m o casa si are geamuri orientate catre curtea mea. Initial a promis ca le va acoperi cu folie avand doar nevoie de lumina pe casa scarilor. Dar nu a facut-o pana acum. Ce ar trebui eu sa fac in acest caz? Cine raspunde de acordarea unor astfel de autorizari si cum pot sa vad daca ce a facut coincide cu proiectul autorizat? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 10:20, 29 Octombrie 2009
Puteti proàmova
o actiune privind servitutea de vedere deorece ferestrele au o deschidere nepermisa de Codul civil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fereastra scara blocului adnppvc adnppvc Scara blocului in care locuiesc este dotata cu geamuri care nu se deschid, din sticla groasa, opaca, intrucat aceste geamuri sunt situate catre ferestrele ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul iliev iliev Buna ziua. Vă rog dacă puteţi să mă lămuriţi într-o problemă :(. Stau la casa si a aparut urmatoarea problema: unul dintre peretii casei se afla la ... (vezi toată discuția)
Geamuri catre vecinul autorizate de primarie alina_f alina_f Buna ziua, Am construit casa conform proiectului aprobat de primarie, conform autorizatiei de constructie. In spatele casei am geamurile de la bai, debara, ... (vezi toată discuția)