avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt obligata sa restitui indemnizatia din ultima luna ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt obligata sa restitui indemnizatia din ultima luna a CCC (ultima luna fiind septembrie 2011)?

Buna ziua,

M-am trezit cu o poprire pe cont de la Adm Financiara, o parte din suma fiind constituita din valoarea indemnizatiei pe ultima luna primita pentru CCC (eu am optat pentru 1 an, ultima luna fiind septemrbie 2011). Stiu ca atunci s-a dat o lege ca nu mai trebuie returnati. Nu stiu daca este relevant, tatal avea si el carte de munca atunci. Ati putea sa imi spuneti care este acea lege? De asemenea, ce pot face eu pentru a opri aceasta poprire? Am nevoie de avocat si va treui sa actionez in instanta Ad Financiara? Multumesc foarte mult!
Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2018
kubolens, utilizator
Nu, sigur ca nu....am fost anuntata de banca prin sms....nu am nimic de la posta
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
kubolens, utilizator
Ghid De Contestatie La Executare Decizie Impunere Fisc Si Anulare Popriri
[ link extern ] /
Va multumesc mult de tot!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere anuala pentru cas 2013 primita in octombrie 2018, pfa-ul radiat din martie 2017 popic75 popic75 Tocmai am primit Decizie de impunere anuala pentru CAS 2013 pe CNP-ul personal., PFA-ul pe care functionam in 2013 a fost radiat in martie 2017. Intre timp, ... (vezi toată discuția)
Prescriptie datorii la buget rocriss rocriss Buna seara, Am o intrebare legata de datoriile la buget. O societate comerciala care isi suspenda activitatea are datorii la buget. Imi puteti spune daca ... (vezi toată discuția)
Neplata impozitului se prescrie in 5-6 ani ? pertud pertud Daca nu platesc un impozit desi sunt somat sa fac, iar fiscul nu isi poate recupera banii , pt. ca lucrez in alta tara ce se intampla ? dupa 5-6 ani se ... (vezi toată discuția)